Weer eens een balletje slaan op de tennisbaan

leven 0 Comments

Tennis is eigenlijk mijn hele leven als iets geweest waar ik erg goed in was en waar ik veel plezier in had. Maar je moet er natuurlijk wel naar toe en er tijd voor vrij maken. Het is dan ook erg lang geleden dat ik ben gaan tennissen. En dat vindt ik erg zonde. Ik voel mij na een heerlijk potje vaak wel energiek en kan er weer tegenaan. Enkele jaren geleden had ik wat last van mijn knie en ben er toen mee gestopt. Ook nadat de knie weer in orde was heb ik het niet weer opgepakt. Ik heb daar best spijt van. Gelukkig heb ik een vriendin gevonden die het ook weer op wil gaan pakken. Morgen gaan we weer eens een balletje slaan op de tennisbaan. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in!

tennis
Ik ga weer eens even tennissen, zin in!